آیا شهر قرچک برای سرمایه گذاری و ثبت شرکت مناسب است ؟
ثبت شرکت در شهر قرچک به چه مدارکی نیاز دارد ؟
جهت ثبت شرکت در قرچک از کجا آغاز کنیم ؟
پس از ثبت شرکت در قرچک چه اقداماتی لازم است ؟
در این نوشتار سعی شده است تا به سوالات شما در مورد ثبت شرکت در قرچک پاسخ داده شود.
قرچک شهری است در جنوب استان تهران در شهرستان قرچک . این شهرستان در آذرماه 1391 با مصوبه هیئت وزیران به مرکزیت شهر قرچک به شهرستان تبدیل شد.
قرچک به خاطر نزدیکی به تهران، سرریز جمعیت پایتخت را به خود جذب می کند که علت اصلی آن ارزان تر بودن مسکن در قرچک نسبت به تهران است. حدود یک سوم از جمعیت قرچک را سرریز جمعیتی تهران برآورد می کنند.
شهر قرچک از یک سو توسط یک اتوبان چهار بانده به شهر تهران و از سوی دیگر به شهرستان ورامین متصل می شود.
با توجه به موقعیت استثنایی شهرک صنعتی قرچک، این شهرک مورد توجه سرمایه گذاران منطقه و دیگر استان ها و سرمایه گذاران خارجی قرار گرفته است. این شهرستان، بدون تردید یکی از ظرفیت های مهم اقتصادی منطقه در جنوب شرق استان تهران محسوب می شود که می تواند علاوه بر رونق اقتصادی، زمینه توسعه منطقه و استان را فراهم کند.
مدارک ثبت شرکت در قرچک
با توجه به نوع شرکت حقوقی که جهت ثبت انتخاب می گردد اوراق ثبتی متفاوت می باشد. به عنوان مثال اوراق ثبتی شرکت های سهامی خاص شامل اساسنامه، اظهارنامه و صورتجلسه مجمع عمومی موسسین است و اوراق ثبتی شرکت های سهامی خاص شامل اساسنامه، شرکتنامه، تقاصانامه و صورتجلسه مجمع عمومی موسسین می باشد. سایر انواع شرکت ها نیز اوراقی تقریباَ مشابه با این دو نوع شرکت دارند.
مراحل ثبت شرکت در قرچک
گام اول در ثبت شرکت در قرچک انتخاب سرمایه درست و موضوع فعالیت مناسب می باشد . باید توجه داشته باشید در صورتی که موضوع فعالیت شما مستلزم مجوز باشد می بایست مجوزهای لازم را از ارگان های ذی ربط تهیه فرمایید. گام بعدی انتخاب 5 نام مناسب و سه سیلاب با ریشه کاملاَ فارسی می باشد. چنانچه نام انتخابی شما به ثبت نرسیده باشد مورد تایید کارشناس اداره ثبت شرکت ها قرار می گیرد.
درج آگهی تاسیس در رومه رسمی کشور و پرداخت هزینه آن آخرین اقدام جهت ثبت شرکت می باشد.
اقدامات اجباری پس از ثبت شرکت در قرچک
پس از ثبت شرکت اقداماتی به صورت اجباری می بایست انجام گیرد. این اقدامات عبارتند از :
الف) انجام امور مالیاتی و تشکیل پرونده دارایی
ب) اخذ کد اقتصادی
ج) پلمپ دفاتر تجارتی
لذا، هر شرکت و یا موسسه پس از ثبت شرکت و از تاریخ ثبت آن به مدت 2 ماه زمان دارد تا با مراجعه به اداره ی دارایی مستقر در محدوده ی فعالیت خود، نسبت به تشکیل پرونده ی مالیاتی و اخذ کد اقتصادی اقدام نماید و دفاتر سال آینده را پلمپ کند. حائز اهمیت است، توجه نکردن به انجام این موارد، باعث مشکلات متعددی در آینده خواهد شد.
digital شرکت ,قرچک ,توجه ,تهران ,شهرستان ,استان ,اوراق ثبتی ,عمومی موسسین ,موضوع فعالیت ,مجمع عمومی ,تشکیل پرونده ,مجمع عمومی موسسین منبع
درباره این سایت